Image

Een oude woning voldoet al snel niet meer aan de levenseisen van nu.

U kunt ervoor kiezen om de woning te verkopen, maar u kunt er ook een project van maken. Bouwservice Menno Janssen zorgt er met een woning renovatie voor dat uw woning voldoet aan de levenseisen van nu.

Tijdens een woning renovatie kunt u het hele huis aanpassen op de levensbehoefte van nu. U kunt uw woning uitbreiden met extra kamers of meer leefruimte creëren. U hoeft niet uw huis te verkopen als u hieraan behoefte heeft. Vaak is het nog goedkoper om uw woning te renoveren dan te verkopen. Uw woning wordt ook nog eens meer waard door een woning renovatie waardoor u het niet alleen als een investering in levensbehoefte kunt zien. Een woningrenovatie is ook een investering in uw eigen vermogen.

Bij een woning renovatie denkt u misschien aan grote klussen. Maar zelfs de kleinste kamertjes kunnen worden verbouwd. Een toilet renovatie is ook mogelijk waarbij uw oude toilet wordt vervangen voor bijvoorbeeld een zwevend toilet met nieuwe betegeling. Oude leidingen kunnen worden vervangen en opnieuw weggewerkt in het nieuwe tegelwerk. Als u enthousiast geworden bent dan kunt u contact met Bouwservice Menno Janssen opnemen voor een vrijblijvend gesprek.